«Ми не безхатьки!» – під стіни мерії вийшли мешканці Львівських дач (Відео)

Сьогодні, 30 грудня, під стінами Тернопільської міської ради протестували мешканці Львівських дач. Близько 40 людей прийшли, щоб висловити обурення 10 років їм не дають дозволу на прописку. 

У нас є діти маленькі, але ми навіть не можемо їх на облік до лікаря поставити, бо живемо без адреси, – скаржаться люди.

Ми прийшли від тернопільської організації «Садівниче товариство», щоб легалізували нас. Бо ми не маємо прописки, ніяка інфраструктура в нас не працює, транспортного сполучення нема. Я проживаю вже 10 років. Не можу ні оформити пенсії, ні субсидії, ні довідки взяти. Податки сплачуємо, а ніяких результатів не маємо. Ходимо, добиваємось, щоб нас легалізували, а то, як «бомжі», – розповіла жителька дач Анна Корняк.

Сьогодні люди не зустрілись з міським головою, однак домовились вийти під стіни мерії знову – 3 січня о 9:00. Протестувальники закликали приєднатись інших мешканців, кому болять ті самі проблеми. Більше дивіться у відео.

Протест через Львівські дачі

Опубліковано МедіаТОР Неділя, 29 грудня 2019 р.

Попередня стаття

На Новий рік громадський транспорт у Тернополі їздитиме до ранку

Наступна стаття

До 1 травня тернополяни мають обрати форму управління будинком

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.