На Борщівщині 21-річний хлопець виніс чоловіка з палаючого будинку (Фото)

21-річний хлопець врятував від вогню власника будинку, де трапилась пожежа.

30 грудня о 14:38 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу господарської будівлі у селі Висічка Борщівського району.

На виклик направили черговий караул 8 державної пожежно-рятувальної частини Управління у складі 4 осіб. Завдяки професійним та злагодженим діям бійців ДСНС о  15:20 пожежу локалізували, а о 16:15 – ліквідували.

Вогонь пошкодив перекриття, облицювання стін на площі 6 м.кв., знищив речі домашнього вжитку, меблі та вікна на площі 12 м.кв. Від полум’я врятовано господарську та житлову будівлі.

До прибуття підрозділу ДСНС з місця пожежі було врятовано власника будівлі, громадянина 1970 року народження. Рятівником виявився 21-річний місцевий житель Василь Герман.

Хлопець, йдучи вулицею, помітив чорний густий дим із вікна будівлі. Ризикуючи власним життям, юнак забіг до будинку. На підлозі літньої кухні лежав непритомний господар. Василь, оцінивши небезпеку ситуації, витягнув чоловіка назовні та надав йому домедичну допомогу. Потерпілий направлений до Борщівської центральної районної комунальної лікарні.

Попередня стаття

У парку в Заліщиках зʼявились оригінальні годівнички (Фото)

Наступна стаття

Драйвове музичне шоу покаже Олександр Божик тернополянам 11 січня (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.