Редакція МедіаТОРа вітає тернополян з Новим роком і Різдвом! (Відео)

Дорогі наші глядачі, читачі й партнери, щиро вітаємо вас з передноворіччям!

Для інтернет-телебачення МедіаТОР 2019-й – рік нових знайомств, нових проєктів, рік креативних втілень, задоволення від роботи із постійними клієнтами, а ще тисячі ваших вподобань і коментарів.

Сторінка інтернет-телебачення МедіаТОР має майже 1,5 мільйона переглядів в місць. А це означає, що ми цікаві нашим глядачам та читачам. Дякуємо, що стежите, заради вас хочеться працювати ще краще!

На 2020-го маємо амбітні плани. Уже сьогодні працюємо над саморозвитком та оновлюємо технічне забезпечення! Розвиваємось самі! Розвиваємо улюблений медіа-ресурс і надалі вкладатимемо у розвиток демократичного суспільства!

Бажаємо вам у 2020-му слухати серце, не піддаватись маніпуляціям, отримувати якісне! І бути кращими в усьому!
З Новим роком, рідні! Хай рік буде вдалим!

Попередня стаття

Драйвове музичне шоу покаже Олександр Божик тернополянам 11 січня (Відео)

Наступна стаття

Підвісний міст у гідропарку «Топільче» більше не аварійний (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.