У Підволочиську чоловік крав парфуми та продавав їх дешевше

Під час досудового розслідування слідчі Підволочиського відділу поліції встановили, що 49-річний місцевий житель вчинив три крадіжки з місцевого маркету, де реалізують парфуми, косметику та товари особистої гігієни. Серед різноманіття краму зловмисник завжди обирав парфуми, які згодом реалізовував за зниженою ціною. Вартість накраденого – понад дві тисячі гривень.
Зловмисник у скоєному зізнався. Йому оголошено підозру з частинами 1 та 2 статті 185 ККУ. Кримінальне провадження незабаром буде скеровано до суду.

 

Попередня стаття

Житель Тернопільщини орендував у Карпатах неіснуюче житло

Наступна стаття

Хто винуватець бійки в магазині на Монастирищині – зʼясовує поліція

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.