Різдво у новій домівці. Ветеран АТО отримав сертифікат на придбання житла (Відео)

Під час робочої поїздки в Чортківський район голова обласної державної адміністрації Ігор Сопель вручив сертифікат на придбання житла 22-річному Володимиру Шпаргалу, який має статус дитини-сироти.
Юнак живе в с.Долина Чортківського району та перебуває під опікою тітки.
На виділені, в якості субвенції із державного бюджету, 344 тисячі гривень для Володимира придбано житловий будинок у його рідному селі.
Голова обласної державної адміністрації побажав Володимиру, щоб в його новому житлі завжди панували злагода, достаток та здоров’я.
Ігор Сопель також подякував молодому чоловіку за патріотизм та сумлінне виконання військового обов’язку, адже з 2016 по 2019 рік хлопець перебував у зоні проведення антитерористичної операції.

Попередня стаття

Найбільшу в Україні шопку відкриють у Тернополі в Різдвяну ніч (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі можна запросити вертеп через інтернет

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.