На Тернопільському ставі 27-річний чоловік провалився під лід

Днями нерозважливий 27-річний тернополянин вийшов на озеро, щоб перевірити товщину льоду, й провалився в крижану воду, – повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. На щастя, неподалік проходили громадяни, які не залишились осторонь та кинулись йому на допомогу. Дівчина викликала поліцію, а хлопець дістав потопальника з води. Поліцейські роти тактико-оперативного реагування миттєво прибули за вказаною адресою та допомогли рятувати громадянина. На місце також прибула бригада рятувальників та карета швидкої. Спільними зусиллями громадян та спецслужб чоловіка вдалося відігріти та направити до лікарні. На щастя, останній обійшовся лише переохолодженням.

Управління патрульної поліції в Тернопільській області просить громадян бути обачними та не виходити на лід, який ще занадто крихкий! Тож не перевіряйте своє життя та здоров’я на міцність.

Попередня стаття

Постраждалим від вибуху дітям шукають донорів крові

Наступна стаття

Рятувальники Тернопільщини отримали сучасні пожежні автомобілі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.