У Тернополі виступить виконавець хітів «Василина» та «Золото Карпат» Іван Попович (Відео)

17 січня у драмтеатрі виступить пісенний отаман Карпат, народний артист України Іван Попович зі святковою програмою «Щасливого Різдва, Щасливого Нового Року». Спеціальний гість – гуморист Ігор Чепіль.

Глядачі зможуть насолодитися як прем’єрами нових пісень, колядок, так і відомими хітами. Проникливий голос, потужна енергетика та любов до рідної землі – все це поєднав у своїй творчості Іван Попович. У його піснях зібрана вся краса Карпат, а мелодійні композиції ніколи не залишають байдужими слухачів.

Пісні з репертуару Івана Поповича належать до Золотого фонду української естради. Мабуть, нема таких, які ніколи не чули «Золото Карпат», «Василина», «Розлук не буде», «Щасливого Різдва», що найкраще висловлюють найтепліші емоційні переживання.

Тож не змарнуйте нагоди насолодитися доброю українською піснею та колядою! Квитки на концерт у продажу.

Квитки на сайті kasa.in.ua

Попередня стаття

За минулу добу в трьох аваріях на Тернопільщині травмувались люди

Наступна стаття

У пожежі на вул. Мазепи вогнеборці врятували жінку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.