На лікування дітей, що постраждали від вибуху, збирають кошти

Діти, що постраждали від вибуху в клубі с. Угринів перебувають у лікарні з різними ступенями опіків. Троє з них у відділенні інтенсивної терапії, п’ятеро – у хірургічному відділенні.
Зараз дітям необхідна допомога. Жителі області збирають кошти на їх лікування та реабілітацію. Як повідомив Михайло Сиваківський, вже зібрано немалу суму грошей, проте їх, на жаль, не достатньо.
Зібрано 16885 гривень безпосередньо на картку, та 2000 гривень на рахунок фонду. На ліки витрачено 18315 грн, 2000 грн додатково буде переведено на рахунок комунальної аптеки для закриття поточних потреб,— йдеться у дописі.

Матеріальну допомогу можна надіслати на рахунок благодійного фонду «Добро поруч»: Р/р 26006055120817 МФО 338783 ОКПО 43172316 або перерахувати на картку Приватбанку 5168742719817060 – Сиваківський Михайло Анатолійович.
Нагадаємо, 3 січня у селі Угринів Підгаєцького району в місцевому клубі пролунав вибух. У той момент в приміщенні знаходились вісім неповнолітніх віком від 12 до 17 років, які готувались до виступу у вертепі.

Бажаємо дітям якнайшвидшого одужання.

Попередня стаття

У пожежі через пічку в Заліщицькому районі загинув господар будинку

Наступна стаття

«Нива» не гратиме на міському стадіоні через фінал Кубка України

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.