У Тернополі люди хворіють вірусною пневмонією. Є загиблі (Відео)

У Тернополі реєструють пацієнтів із запаленням легенів, або вірусною пневмонією.

У міській лікарні № 2 – півсотні хворих, п’ятеро перебувають в реанімації, є загиблі. У вірусної пневмонії дуже стрімкий перебіг, а якщо вчасно не звернутися до лікарів, то людина буквально згорає, йдеться в сюжеті ТСН.

Перебіг пневмонії – однаковий у всіх хворих, які звернулись за допомогою на початку нового року. Спершу вони злягли з гарячкою, кашлем  температурою, яка не збивалася.

Хворі приймають жарознижуючі препарати, не звертаючись до сімейного лікаря. Один-два-три-чотири дні вони лікуються самостійно. Тоді вже починає наростати задишка, висока температура, сухий кашель чи навіть кашель з прожилками крові, – розповіла лікарка-пульмонолог Тернопільської міської комунальної лікарні № 2 Алла Пастернак.

Медики кажуть, що за допомогою треба звертатися у перший день високої температури. Перебіг хвороби дуже інтенсивний. Якщо за три дні ситуація не зміниться, то неодмінно призначається рентген, який і виявить пневмонію. Лікуватись вдома самостійно категорично забороняють. Закликають звертатись до лікарів з появою перших симптомів хвороби.

Попередня стаття

Жителі Тернопільщини отримали від держави кошти на купівлю житла (Відео)

Наступна стаття

У парку Шевченка рубають дерева. Люди стурбовані (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.