Компанія «FenixConsult» – вирішує найскладніші бізнесові завдання

Шукаєте роботу або ж фахового працівника? Потрібен бухгалтерський аутсорсинг або ж самі хочете освоїти професію бухгалтера? Усі ці завдання з легкістю вирішує професійна команда «FenixConsult».

Один із напрямків роботи компанії – підбір персоналу. «FenixConsult» застосовує авторську методику з підбору кадрів і завдяки цьому надає клієнту якісних кандидатів на вакансії.

Якщо ж Ви шукаєте роботу, то будьте певні, – з «FenixConsult» Ваше резюме потрапить до найкращих роботодавців. Багаторічна співпраця з найбільшими та найавторитетнішими компаніями максимально збільшить ваші шанси знайти роботу до душі, де Ви зможете максимально розкрити свій потенціал.

Ще один напрямок роботи компанії – бухгалтерський аутсорсинг. Ведення та відновлення бухгалтерського обліку, аналіз діяльності підприємства, консультування у сфері обліку та оподаткування – «FenixConsult» надає увесь спектр послуг, необхідний для підприємництва.

Пріоритетами в роботі компанії є точність, оперативність, професіоналізм і надійність. Тож будьте певні, Ви отримаєте правдиву інформацію про реальний фінансовий стан підприємства.

Освоїти професію свої мрії за кілька місяців. Усе це можливо. Для тих, хто хоче здобути фах бухгалтера з нуля або ж поглибити свої знання у цій сфері, – працює навчальний центр «Fenix Consult».

Курси призначені як для початківців, так і для бухгалтерів з досвідом. Під час навчання викладачі застосовують індивідуальний підхід та надають авторський матеріал курсів. Усі слухачі по закінченню навчання отримають сертифікат.

Уже сьогодні навчальний центр «FenixConsult» зібрав сотні позитивних відгуків та рекомендацій від  випускників курсів, які сьогодні успішно працюють у сфері бухгалтерського обліку. Не упустіть можливість стати одним із них.

Контактна інформація

м. Тернопіль, вул. Київська, 6А

тел. (068) 863-15-41 (офіс), (097) 408-67-75 (курси/рекрутинг)

email: businesscenter97@gmail.com

Попередня стаття

Про захворюваність грипом та пневмонією на Тернопільщині – представники охорони здоровʼя (НАЖИВО)

Наступна стаття

На Обʼїзній Тернополя – ДТП. Розшукують родичів загиблого пішохода (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.