Під міською радою протестують мешканці Львівських дач. Вимагають прописки (НАЖИВО)

Під стінами Тернопільської міської ради протестують мешканці Львівських дач. Люди прийшли, щоб висловити обурення: близько 10 років їм не дають дозволу на прописку. 

У нас є діти маленькі, але ми навіть не можемо їх на облік до лікаря поставити, бо живемо без адреси, – скаржаться люди.

Вперше вони вийшли під стіни мерії 30 грудня.

Ми прийшли від тернопільської організації «Садівниче товариство», щоб легалізували нас. Бо ми не маємо прописки, ніяка інфраструктура в нас не працює, транспортного сполучення нема. Я проживаю вже 10 років. Не можу ні оформити пенсії, ні субсидії, ні довідки взяти. Податки сплачуємо, а ніяких результатів не маємо. Ходимо, добиваємось, щоб нас легалізували, а то, як «бомжі», – розповіла жителька дач Анна Корняк.

Сьогодні з обурених людей обіцяють вислухати представники влади міста. Якою буде роз’вязка питання – Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР покаже НАЖИВО.

Попередня стаття

На Обʼїзній Тернополя – ДТП. Розшукують родичів загиблого пішохода (Фото)

Наступна стаття

Теребовлянець пропонував поліцейському 500 доларів, щоб відкупитись (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.