Кременчанка здобула високу нагороду на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх (Фото)

На ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх, які тривають в Швейцарії, цими днями проходить боротьба серед представників санного спорту. Змагання відбуваються на легендарній Олімпійській бобслейній трасі Санкт-Моріца-Челерина, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Найвищим результатом серед наших спортсменів наразі може похвалитися кременчанка Юліанна Туницька, яка посіла високе п’яте місце. Вона виступала в одномісних санях серед дівчат за сумою двох заїздів з результатом 1:50.576.

Попередня стаття

Судитимуть жителя Збаразького району, який служив у ДНР

Наступна стаття

На Тернопільщині батько побився із сином, а зранку знайшов його мертвим

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.