На Тернопільщині батько побився із сином, а зранку знайшов його мертвим

Тіло власного сина виявив у будинку житель одного із сіл Тернопільського району. Викликала швидку та поліцію бабуся потерпілого. Медики констатували смерть чоловіка. За попередньою причиною, у нього була відкрита черепно-мозкова травма з переломами кісток черепа та крововилив.
Під час огляду експерти виявили численні тілесні ушкодження. До смерті 28-річного жителя району виявився причетним рідний батько. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в тернопільській області.
Підозрюваний розповів, що 15 січня прийшов додому і ліг спати, оскільки був у стані алкогольного сп’яніння. За хвилин 30 прийшов нетверезий син і почав шуміти.
Батько вийшов на шум і між чоловіками виникла суперечка. Під час шарпанини кожен неодноразово падав з висоти власного зросту. Після сварки обидва пішли спати.
Проте вранці молодший із дебоширів не прокинувся. У скоєному батько зізнався. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 121 частина 2 ККУ, Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Триває слідство.

 

Попередня стаття

Кременчанка здобула високу нагороду на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх (Фото)

Наступна стаття

Жителя Шумська не переїхали автівкою, він сам потрапив під колеса, – спростували в поліції

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.