Жителя Шумська не переїхали автівкою, він сам потрапив під колеса, – спростували в поліції

Інформацію про те, що кілька молодиків напали на жителя м. Шумськ, побили його та пять разів переїхали машиною, спростували у повідомленні відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області. 
До Шумського відділення поліції 17 січня надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доправили 33-річного жителя одного із сіл району з переломом плеча, забоями, саднами голови і тіла.
За словами потерпілого, він отримав травми в результаті наїзду автомобіля. На момент нещастя в салоні авто перебували хлопці, з якими він розпивав спиртні напої.
Він розповів, що під час посиденьок один із компанії, 18-річний юнак, запропонував постріляти із саморобного обрізу на закинутій фермі. Під час розваг хлопці випивали.
Після цього двоє чоловіків пішли, а потерпілий з іншими хлопцями вирішив поїхати до Кременця. Як стверджує шумчанин, за кермо його автівки сів один із знайомих. Дорогою йому стало погано, він відкрив двері, вилетів із салону та опинився під колесами власного транспортного засобу.
Поліцейські встановили осіб та з’ясовують обставини інциденту.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 128 ККУ – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Транспортний засіб правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик.
Ще одному учаснику інциденту інкримінують незаконне зберігання зброї. 18-річний хлопець стверджує, що знайшов саморобний обріз та залишив собі.
За двома фактами триває досудове розслідування.
Попередня стаття

На Тернопільщині батько побився із сином, а зранку знайшов його мертвим

Наступна стаття

Рибалки на Тернопільському ставу нехтують своєю безпекою (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.