Через грип та ГРВІ у школах на Чортківщині – карантин

У Чорткові та районі, відсьогодні, 21 січня, призупинити навчальний процес в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах у зв’язку зі зростанням захворюваності на грип та ГРВІ. Також в районі відмінили урочисті заходи з нагоди 101-ї річниці Дня Соборності України. Про це йдеться у повідомленні Чортківської міської ради.

Таке рішення прийняли комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській міській раді та Чортківській райдержадміністрації на спільному позачерговому засіданні.

Присутні заслухали інформацію про стан захворюваності на грип та ГРВІ у Чорткові та Чортківському районі станом на 21 січня 2020 року. Керуючись отриманою інформацією від Чортківського міськміжрайонного відділу ДУ «Тернопільського обласного лабораторного центру МОЗ України», КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» члени комісій вирішили тимчасово призупинити навчальний процес в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах на період з 22 січня по 27 січня включно.

 

Попередня стаття

Вибух у клубі на Тернопільщині стався через поламану газову трубу

Наступна стаття

Кількість хворих на грип та ГРВІ на Тернопільщині зросла вдвічі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.