Аварія біля Почапинців: водій помер, у ще одного учасника ДТП – важкий перелом (Фото)

Про отриману важку травму внаслідок ДТП поблизу с. Почапинці написав у редакцію МедіаТОРа один з потерпілих. 
Мешканець Бережан Володимир Козак повідомив, що в нього перелом тазової кістки. У Тернополі йому зробили оперецію, попереду – лікування, ходьба на милицях і заборона вставати на праву ногу. Через травму чоловік непрацездатний мінімум на 6 місяців.
Щодо водія Škoda, в авто якого влетіли під час руху, він теж травмований, – розповів Володимир.
Зазначив, у день аварії він зі ще одним пасажиром їхали з Бережан до Тернополя. Що з іншим пасажиром не знає.
Нагадаємо, раніше у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області повідомили про те, що водій Škoda та двоє його пасажирів отримали легкі тілесні ушкодження. Загинув водій автомобіля KIA, який спричинив ДТП 13 січня. Він виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в авто Škoda.
Правоохоронці перекваліфікували раніше відкрите провадження зі статті 286 частини 1 ККУ на частину 2 статті 286 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть.
Попередня стаття

Оксана Муха колядувала з усім залом у Тернопільському драматичному театрі (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни жертвують кошти на добрі справи спільно з благодійним фондом «Покрова» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.