Оксана Муха колядувала з усім залом у Тернопільському драматичному театрі (Відео)

Щира коляда від Оксани Мухи лунає в Тернопільському драматичному театрі. Співом справжньої українки насолоджується повна зала глядачів. Тиха ніч, називає свій концерт у Тернополі Оксана Муха. Бо з її уст звучать лише колядки і щедрівки. Тернопіль – тринадцяте місто, яке колядує разом з переможницею Голосу країни. Але тут, каже співачка, родом зі Львова, як вдома.

– Якби дав Бог на майбутнє підготувати лише були б тільки щедрівки, або тільки колядки, дохристиянська або християнська традиція. Бо українська нація має неповторну іншими світами народну творчість таку з якої можна черпати і черпати.

У пісні Оксани Мухи – жива енергія та ідея. У гримерці вона зустрічається з діловими жінками Тернопільщини. Їх підтримує, бо знає, українки – феномен у світі, – можуть усе.

– Українська жінка має силу тримати українське небо, вона може народити, виховати, вона може город скопати, піти на війну і сидіти в криївці, зробити бізнес у сучасному часі і далі підтримувати сім’ю. Ділові жінки Українки з якими ми зараз спілкуємося у нашому чудовому Тернополі під егідою Ірини Демкури та Тараса Демкури – це колектив людей, які роблять все , що можуть для того, щоб було краще, – каже українська співачка, переможниця талант-шоу «Голос країни».

З Оксаною Мухою президентка громадського осередку на Тернопіллі «Ділові Українські Жінки» Ірина Демкура познайомилися ще п’ять років тому. Відтоді дружба лише посилюється. Співачку родина Демкур підтримували на Голосі. Її приїзд до Тернополя,зізнається пані Ірина, – щоразу знакова подія.

– Оксанка – це та людина з якою завжди приємно спілкуватися, вона ділиться своєю енергетикою, є таким амбасадором української пісні, української мови, культури не тільки в нас на Україні, а  й по всьому світу, тому ми як жінки, матері, дружини, які в основі роду для нас важливо навчати, передавати цю українську культуру через мову, пісню, – каже президентка ГО «Ділові Українські жінки» в Тернопільській області» Ірина Демкура.

На концерт Оксани Мухи завітало чимало ділових жінок. Минулого року співачка зустрічалася з учасницями приватно. У бесіді Оксана привідкрила сторінки свого життя. ЇЇ історія, каже Ірина Демкура, – частинка шляху української пісні і культури.

Нещодавно віце-президентка ГО «Ділові українські жінки» Тетяна Фарина аплодувала Оксані Мусі разом з киянами. Сьогодні зустрічає співачку в рідному Тернополі.

– Дуже велика честь бути з нею в товаристві, настільки проста, настільки легка, патріотка, душа і бути з нею – одне задоволення. Вона вміє так просто сказати, надихнути, вона дуже скромна людина, але вона великий волонтер, – розповідає віце-президентка ГО «Ділові Українські жінки» в Тернопільській області» Тетяна Фарина.

Оксана Муха зачаровує не лише голосом, а й справами, – каже співзасновниця інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР Надія Березюк. Тому її виступ не могла оминути.

– Оксана Муха – це королева, королева голосу, пісні, володарка залу. Це жінка, яка не лише творить дива, а захоплює серця. Це жінка, яка доводить, як багато можна зробити, коли ти жінка. Представницям дуже приємно бути на виступі цієї талановитої українки. Хочеться, аби люди відвідували такі концерти, бо тут ми черпаємо любов до справжнього, – спів засновниця інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР Надія Березюк.

Наступного року Оксану Муху мають зустрічати у своїх містах вся Україна, – переконані ділові жінки. Бо тільки справжнім ми можемо надихатися й творити добра ще більше.

Попередня стаття

У Тернополі вихованця дитбудинку покусав собака, хлопчика оперуватимуть

Наступна стаття

Аварія біля Почапинців: водій помер, у ще одного учасника ДТП – важкий перелом (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.