“Споруджуємо у всіх мікрорайонах”, – у Тернопільбуд здають нові будинки (Відео)

Тернополяни активно користуються державними програмами з придбання житла. Тарас із сім’єю у 2019 році придбав власну домівку за державною програмою «Доступне житло». Вже наприкінці цього року чоловік одержить омріяні ключі від квартири.

– Зупинився на «Тернопільбуді» так, як фірма є найбільшою в області. Вже на ринку 75 років, тому довіра до неї зростає. Фірма ніколи не затримувала в здачах в строки, все з документами добре, – каже власник квартири Тарас.

Для проживання Тарас обрав будинок на вулиці Довженка. На будівництві – триває робота. Тарас Наливайко – майстер на цьому об’єкті. Каже, будинок буде зданий вчасно.

– Цегляна кладка викладена 8-7 поверх, залишилось тільки два поверхи 8 і 9. Оце фасад – входи в офісні приміщення. Це фасад – вхід у під’їзди. Це на даному етапі розмальовано скільки в нас чого зроблено. Це має бути кінцевий результат.

У будинку 215 квартир. Передбачені одно-, дво-, трикімнатні квартири з різною площею і дворівневі квартири на 8 і 9 поверхах. Будинок енергоефективний.

– Цегляні будинки ми будуємо тому, що вони надійні і практичні у користуванні. У цегляних будинках товщина стіни 64 см, що дозволяє утримувати тепло. Також ми робимо стяжки, ставимо вікна, вхідні двері й повністю всі комунікації.

У дворі передбачений дитячий майданчик, зона відпочинку та автостоянка. Квартал на Довженка – місце нове й тихе, комфортне для проживання.

Поруч із будівництвом – будинки, здані у 2018 році. Пані Людмила з чоловіком придбала тут житло.

– Ми ніби в парку. Це дивне місце. От як вдало забудовник зміг зробити прив’язку до місцевості, до цього ландшафту. Він передбачив все. Задля своїх майбутніх мешканців, – мешканка будинку Людмила.

До кінця 2020 року планують завершати ще одну багатоповерхівку, яка є частиною ЖК.  За деталями звертайтесь у відділ продажу ТОВ «Тернопільбуд».

Попередня стаття

У ДТП на Тернопільщині зіткнулись мікроавтобус та легківка (Фото)

Наступна стаття

Знайшли злодіїв, які обікрали скриньку з пожертвами в Чорткові (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.