У Тернополі 63-річний чоловік перетворив двір на смітник

Один з дворів багатоповерхового будинку по вулиці Валовій, що в центрі Тернополя, перетворився на смітник. Люди розповідають, що до утворення стихійного сміттєзвалища може бути причетний один з мешканців сусіднього будинку, або ж це будівельні відходи після ремонту приміщення міського відділу поліції.

Правоохоронці  підтверджують, що дійсно проводився частковий ремонт, проте майстри усе сміття вивезли. А до утворення сміттєзвалища причетний 63-річний житель сусіднього будинку. Чоловік полюбляє тягнути із сміттєвих контейнерів все, що йому може знадобитися, тому захарастив не лише двір, а й під’їзд.

Поліцейські поспілкувалися з чоловіком, той пообіцяв найближчим часом вивести весь непотріб. Як повідомляє ГУНП у Тернопільській області, за порушення правил благоустрою тернополянин також понесе адмінвідповідальність  за статтею 152 КУАП.

 

Ліля Антоляк

Попередня стаття

У Тернополі в парку “Топільче” двоє хлопців врятували з води бабусю (Відео)

Наступна стаття

У селі Дичків на Тернопільщині помітили вовчі сліди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.