Судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП у Теребовлянському районі

Завершено розслідування щодо водія, який вчинив смертельну ДТП у Теребовлянському районі. Прокуратурою скеровано до Теребовлянського міськрайонного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно чоловіка.

Слідчі встановили, що 15 грудня 2019 року водій автомобіля VOLKSWAGEN Sharan виїхав на зустрічну смугу дороги «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече». Він зіткнувся зі шкільним автобусом та ще одним автомобілем ВАЗ-21074. Внаслідок цього водій легківки помер на місці події.

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України завершено. Ця стаття передбачає позбавлення волі жителя Мостиського району на строк від 3 до 8 років з позбавленням його права керувати транспортними засобами.

Більше:  У ДТП зі шкільним автобусом на Тернопільщині є загиблий

Фото: Прокуратура

Картинки по запросу "Завершено розслідування щодо водія, який вчинив смертельне ДТП у Теребовлянському районі"

Ліля Антоляк

Попередня стаття

Тернополянка з бабусею зв’язала для бійців п’ятдесять пар шкарпеток (Фото)

Наступна стаття

Пасажирський потяг, що збив чоловіка на Зборівщині, знайшли у Львові (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.