Вночі у Теребовлі розшукували трьох малюків, поки їхні батьки випивали

Про зникнення онуків 12 лютого поліції повідомила їхня 62-річна бабуся. Жінка розповіла, що двоє хлопчиків, віком 9 та 8 років, і 5-річна сестричка, близько 19 години вийшли з дому і не повернулись.

Весь особовий склад відділу поліції підняли по тривозі, до пошуку задіяли кінологів зі службовими собаками, використовували тепловізор. Правоохоронці обстежили прилеглу територію, обійшли двори та опитували сусідів. Уже за годину дітей знайшли. З’ясувалося, весь цей час вони перебували з мамою, яка розпивала спиртне в будинку знайомих. Їхній батько теж був напідпитку.

Зважаючи на стан алкогольного сп’яніння батьків, дітей передали під опіку хрещеній матері.

На подружжя неодноразово складали адмінпротоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків. Зараз вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав, – повідомив начальник відділу ювенальної превенції Петро Тихович.

Попередня стаття

Бізнес на мільйони: “закладчики” з Тернопільщини збували наркотики у 5 областях (Відео)

Наступна стаття

Оксана Бандера: дівчинці, яку залишили у “Вікні життя”, дали ім’я

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.