«Не дарую нічого, бо свято не наше», – тернополяни про День закоханих (Відео)

Наприкінці тижня в Україні і не тільки відзначатиметься звичне, але й не менш загадкове свято – День святого Валентина. Воно має давню історію, свої традиції і правила, яких багато хто намагається дотримуватися.

14 лютого стосується всіх, хто вірить в світле і щире почуття. Тому поздоровлення у цей день адресують не тільки закохані. Але і друзі, приятелі, подруги, які бажають зустріти справжню любов.

День святого Валентина, зокрема, в Україні не є офіційним святом і вихідним днем. Однак багато пар обирають для укладення шлюбу саме 14 лютого, через що роботу ДРАЦС у цей день продовжують до опівночі.

Що дарують в цей день своїм половинкам тернополяни, – дивіться в опитуванні «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Понад сотню дворів відремонтують в Тернополі у 2020 році. Перелік

Наступна стаття

У Зборівському районі рибалка провалився під лід

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.