Поранив батька ножем і лікував його вдома. Тернополянин зізнався у вбивстві (Відео)

Правоохоронці Тернополя оголосили підозру чоловікові, який смертельно поранив власного батька.

З проникаючим ножовим пораненням кілька днів прожив житель Тернополя. Проте самолікування та запалення рани закінчилося для 72-річного пенсіонера смертю.

Про смерть батька на лінію «102» повідомив його син, який виявив тіло родича в квартирі 12 лютого. Як з’ясував судово-медичний експерт, тернополянин помер в результаті ножового поранення з ушкодженням товстого кишківника, яке загноїлося та спровокувало перитоніт.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що пенсіонера смертельно поранив власний син. Останній зізнався, що вдарив батька кухонним ножем. Словесний конфлікт, який переріс у ножове поранення, між родичами виник ще на початку лютого.

До лікарів потерпілий не звертався. Син самостійно надавав йому допомогу, перев’язував рану, проте батько не вижив.

Сусіди кажуть, що родина, в якій трапилося вбивство, неблагополучна, обидвоє чоловіків зловживали алкоголем. У поле зору правоохоронців раніше жоден з них не потрапляв.

Син у скоєному зізнався. Йому інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

Вирішується питання про обрання тернополянину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Попередня стаття

Гори борошна та бізнес у стилі «фанк». Тернополянин розповів, як створював піцерію

Наступна стаття

Тернополяни принесли майже сотню книг у бібліотеку, аби передати їх в сиротинці (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.