Тернопільський гурт Tvorchi у півфіналі «Євробачення-2020»

Другий півфінал нацвідбору на «Євробачення-2020» стартував о 19: 00 у Палаці культури КПІ (Київ), шоу наживо транслювали суспільні канали «UA: Перший», «UA: Культура», комерційний канал СТБ, а також можна було дивитися на цифрових платформах Суспільного і СТБ, – Суспільне.Detector.media

У ньому виступили 8 учасників, з яких глядачі (50%) та члени журі (50%) спільними зусиллями обрали трьох фіналістів. Імена переможців другого півфіналу оголосив ведучий Сергій Притула. Ними стали гурт Tvorchi з піснею Bonfire (по 8 балів від суддів і глядачів),  співак Khayat з піснею Call for love (по 7 балів від суддів і глядачів) і співак David Axelrod із піснею Horizon (6 балів від суддів і 5 балів від глядачів).

Нагадаємо, до гурту Tvorchi входить двоє хлопців: Андрій Гуцуляк з Тернопільщини і нігерієць Джеффрі Кенні. Обидва живуть в Тернополі. У 2019 році кліп «Believe» молодого колективу «TVORCHI» стрімко завоював прихильників в інтернет-просторі. За першу добу переглянуло майже 200 тисяч відвідувачів. Кліп знімали в нашому місті, – повідомляв тернопільський сайт Реально. Локацією обрали ресторан заводу в радянському стилі. Над роликом працювали тернопільські оператори в не зовсім сприятливих умовах – температура повітря була -7 С. То ж в готовому відео так і не вдалось приховати, тремтіння рук від холоду, зізнається команда «TVORCHI».

Попередня стаття

Тернополяни принесли майже сотню книг у бібліотеку, аби передати їх в сиротинці (Фото)

Наступна стаття

«Не злякались труднощів»: першу патронатну сімʼю створили на Тернопільщині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.