У двох аваріях на Тернопільщині травмувались четверо людей (Фото)

На вихідних на дорогах Тернопільщини трапились дві аварії з потерпілими. Чотирьох людей госпіталізували з травмами.

15 лютого в дерево врізався автомобіль ВАЗ на автодорозі «Тернопіль-Микулинці», в межах села Лучка Тернопільського району. Нерухому людину в авто побачив перехожий та повідомив у поліцію.

Як стало відомо слідчо-оперативній групі, водій не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості руху, з’їхав з проїжджої частини дороги та врізався у дерево.

Кермувальника госпіталізували в реанімаційне відділення. За попереднього огляду медики констатували в чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс, перелом основи черепа та забійні рани. На момент автопригоди в салоні авто було двоє пасажирів. Одного з них також доправили до лікарні. Інший за меддопомогою не звертався. У водія відібрали взірці крові, щоб перевірити, чи був він тверезим.

16 лютого на Бучаччині не розминулися два автомобіля – BMW та VOLKSWAGEN Passat. Аварія сталась на автодорозі «Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль».

За попередніми даними, водій BMW, обганяючи транспорт, не врахував дорожню ситуацію та допустив бокове зіткнення з попутною іномаркою. До лікарні з травмами госпіталізували двох пасажирів з авто VOLKSWAGEN Passat.

Обидві автопригоди внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частини 1 ККУ. Триває слідство.

Попередня стаття

Комунальні тарифи, дороги й забудова. Тернополяни назвали головні проблеми міста

Наступна стаття

У Тернополі в гідропарку «Топільче» – стихійний ринок (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.