У Тернополі близько 6 тисяч порушників оштрафували інспектори з паркування

Близько 6 тисяч порушень за рік виявили інспектори з паркування у Тернополі. На кожного з недобросовісних водіїв оформили постанови про порушення правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів. 88% штрафів уже сплачені, – повідомила начальниця відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ Марʼяна Зварич.

За її словами, найбільше правопорушень інспектори виявляють у Тернополі на бульварі Т. Шевченка, перехресті вулиць Словацького–Грушевського (біля шкіл №3 та №4), перехресті вулиць Пирогова–Князя Острозького, перехресті бульваруру Т. Шевченка–Кн. Острозького, на вул. Шептицького та на вул. Живова.

Також інспектори виявили п’ять автомобілів-двійників, інформацію про які передали у правоохоронні органи.

Попередня стаття

Житель Теребовлянщини вичистив сейф колишнього роботодавця

Наступна стаття

У Микулинцях люди зібралися, аби не допустити приїзду евакуйованих з Китаю українців

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.