Житель Теребовлянщини вичистив сейф колишнього роботодавця

Житель Теребовлянщини викрав з сейфу колишнього роботодавця  30 тисяч доларів та 250 тисяч гривень.

Про злочин у відділ поліції повідомив директор місцевого підприємства. Гроші витягнули з сейфу, встановленого у його робочому кабінеті.

За словами начальника місцевого відділу поліції Сергія Осадци, в поле зору правоохоронців потрапив один із колишніх працівників підприємства. Чоловік напередодні повернувся з-за кордону. Раніше він працював на фірмі потерпілого і знав, де директор зберігає ключі від сейфу.

Як з’ясувалося, грабіжник приїхав до приміщення підприємства на таксі, впорався за 30 хвилин, а коли вийшов, сказав водієві відвезти його в сусідню область – в Дубно. Після того планував виїхати закордон. Проте втекти йому не вдалося. Поліція затримала зловмисника о 2:00 15 лютого. У скоєному чоловік зізнався, гроші витратити не встиг.

Як повідомляє ГУНП в Тернопільській області, тепер чоловікові доведеться відповідати за злочин перед законом згідно статті 185 частина 5 ККУ.

 

Л. А.

Попередня стаття

У Тернополі в гідропарку «Топільче» – стихійний ринок (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі близько 6 тисяч порушників оштрафували інспектори з паркування

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.