Не везти на Тернопільщину українців з Китаю вимагають в Президента депутати облради

На сесії Тернопільської обласної ради щодо можливого розміщення на карантин в санаторій «Медобори» 98 евакуйованих людей із Китаю прийняли рішення надіслати заяву до Президента України та Прем’єр-міністра про недопущення приїзду українців до санаторію «Медобори».

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук заявив:

Станом на сьогодні немає нормативних документів на рівні вищих органів держави щодо визначення баз для ізоляції осіб, які прибувають із зони епіцентру гострої аспіранторної хвороби, спричиненої коронавірусом, і які потенційно могли контактувати  з хворими. Має бути створена база для ізоляції визначених осіб, яка відповідає нормам режиму на рівні держави. Така база в області відсутня.

Тому ми, депутати Тернопільської обласної ради, не можемо допустити ситуації, яка ставить під загрозу здоров’я і життя населення області та вимагаємо у вищих посадових осіб держави вжити відповідних заходів про недопустимість розміщення на території Тернопільської області близько 100 осіб, евакуйованих із Китаю.

 

Попередня стаття

Працівники санаторію “Медобори” погрожують страйками. Директор підтримує

Наступна стаття

Жителі Микулинецької громади продовжують чергувати на блокпостах (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.