П’яний водій заснув за кермом у самому центрі Тернополя

Вміст алкоголю в крові порушника перевищив допустиму норму майже у 22 рази (Оновлено, додано відео) Водій автомобіля Ford Transit заснув за кермом під час руху, просто посеред проїзної частини на Руській вулиці — такий виклик надійшов спецлінії 102. На місце події прибув патрульний екіпаж. У присутності 2 понятих чоловік пройшов перевірку на стан сп’яніння. Результат вразив усіх присутніх — алкотестер показав 4,27 проміле алкоголю в крові громадянина. Нагадаємо: допустима норма становить 0,2 проміле. На 29-річного водія патрульні склали адмінпротокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння). Нетверезого чоловіка відсторонили від керування та вилучили в нього посвідчення водія. #ternopilpolice

Опубліковано Патрульна поліція Тернопільської області Середа, 2 серпня 2017 р.

Попередня стаття

Юлія Безпала

Наступна стаття

Власне бачення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.