Наталка Колтун

Натрапила на цікавий момент. Виявляється, нинішня англійська королева Єлизавета ІІ не має освіти. Ні верхньої, ні нижньої, ні середньої. Жодної! Домашня складалась із зубріння Конституції, самостійного вивчення французької мови, ще кількох наук і вчення «бути леді». Коли у 25 років довелося зійти на трон, дуже скоро вона зрозуміла, що знань у різних сферах бракує. Вона прийшла до матері зі словами: «Як ти могла мене так підставити?», а мама відповідає: «Не бери штурмом те, що не вдалося отримати від природи».

Це я до того, що якби хто парився своєю освітою. У вас її точно більше, ніж в англійської королеви 😉

посилання на сторінку в ФБ

Попередня стаття

Наступна стаття

ДТП через п’яного водія: у Тернополі зіткнулося два автомобілі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.