Більшість власників біометричних паспортів нікуди не їдуть

Кількість людей, які хочуть оформити біометричний паспорт постійно зростає. За вісім місяців поточного року в міграційній службі Тернопільської області оформили понад  57 тисяч заявок на виготовлення документа  для виїзду за кордон.  Через такий попит в регіоні  майже вдвічі збільшилась кількість підрозділів, у яких громадяни можуть скористатися даною послугою.

Значна частина звернень людей на виготовлення біометричного паспорта не є нагальними і терміново необхідними. Відтак, ажіотажу можна було б уникнути, якби громадяни зверталися виключно при потребі, – кажуть в УДМС в Тернопільській області.

За словами прес-секретаря ДП “Документ” Володимира Поліщука, ажіотаж спадає. Його вже зняли в Харкові, Дніпрі, Ужгороді, Івано-Франківську і майже це вдалося зробити у Києві. Зараз закінчується сезон відпусток і вже понад 2 мільйони людей отримали біометричні паспорти. Новий бум прогнозують напередодні новорічних свят, – повідомляє Укрінформ.

Попередня стаття

Тернополянка написала книгу про сина, який загинув в АТО

Наступна стаття

Через коливання цін на газ подорожчало таксі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.