До Тернополя з’їдуться актори зі всієї України (Відео+програма фестивалю)


12 українських театрів виступлять для тернополян у вересні. Два місцевих: драматичний та театр актора і ляльки, і десять театрів різних форм зі всієї України збере 15-й Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори. Дебют», присвячений 130-річчю Леся Курбаса. Вистави відбуватимуться щодня, з 17 до 24 вересня, на малій та великих сценах Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Тараса Шевченка, а також сцені театру актора і ляльки. Деякі з них мають вікові обмеження – 14+ та 18+. На ювілейний фестиваль, на відміну від минулорічного, виділили гроші з обласного бюджету, каже керівництво театру.

Попередня стаття

5 вибухівок за один день у різних мікрорайонах міста (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни, які їздять на іноземних автівках, протестуватимуть у Києві (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.