Тернополянка наважилась на самогубство через сварку з братом (Відео)


6 вересня близько 23-ї години з даху багатоповерхівки намагалася зістрибнути 32-річна жінка. Вона вийшла туди  після сварки з братом. В той час у неї вдома спали троє дітей. Їх, до речі, виховує самостійно.

Коли патрульні піднялись на покрівлю, тернополянка плакала і кричала, що не хоче жити, тож поліцейським довелося її вмовляти. Згодом жінка таки дослухалась. Її забрала «швидка». Нині вона в лікарні, психологічний стан перевіряють лікарі.

– До правоохоронців зателефонувала тернополянка і повідомила, що на вулиці Морозенка жінка вийшла на дах дев’ятиповерхівки та хоче покінчити життя самогубством. Патрульні за декілька хвилин прибули на місце події. Жінка плакала, кричала, що не хоче жити. Патрульним вдалося її заспокоїти. Тернополянку шпеталізували. Вона перебуває у медичному закладі, – зауважила прес-секретар УПП в Тернополі Оксана Смільська.

Попередня стаття

Артем Білий

Наступна стаття

Співзасновниця української соцмережі «Ukrainians» шукає інвесторів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.