П’ять років тюрми за торгівлю людьми

Впродовж 2014-2015 років жінка спільно з жителем Закарпатської області та росіянином займалися незаконним перевезеннями найманих працівників до сусідньої держави для робіт в теплицях, – повідомив керівник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області Олександр Буняк.

Шумчанка, агітуючи майбутніх заробітчан, обіцяла їм комфортні умови проживання та праці. Проте люди змушені були працювати у теплицях, орошених небезпечними хімікатами. На будь-які прохання повернути документи, заробітчанам грозили розправою та зникненням. Єдина умова, при якій роботодавці погоджувалися повернути людей додому, була оплата витрат у розмірі 200-300 доларів.

За ці роки від злочинного угрупування постраждали близько сотні людей з малозабезпечених родин Тернопільської та Закарпатської областей. Проте до правоохоронців звернулися лише 21 особа.

Вирок злочинці оскаржували в Апеляційному суді, але їх позов не задовольнили. Повідомляє відділ комунікації НП Тернопільської області.

Попередня стаття

«Еротичні сцени грати неважко», – тернопільська артистка про зйомки у новому фільмі (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські студенти вимагають повернути гарячу воду (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.