На Тернопільщині придбають автобуси для школярів з особливими потребами (Відео)


Для школярів з особливими потребами на Тернопільщині до кінця року придбають перший інклюзивний автобус. Цей транспорт буде обладнаний механізмами, які зможуть перемістити з вулиці до салону дітей на інвалідних візках. Окрім 20-ти звичайних сидячих місць, там будуть 3 місця для інвалідних колясок.

Такий автобус українського виробництва вартуватиме 2 мільйони гривень. Наразі планують купити одну одиницю транспорту, а згодом придбають більше та спрямують у різні райони області для довезення школярів з особливими потребами. Про це розповіла начальник управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома.

Попередня стаття

Силачі Тернопільщини побили рекорд України (Подивитись)

Наступна стаття

За 600 доларів хабара – чиновник під цілодобовим арештом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.