Чим Тернопіль здивував нового очільника патрульної поліції?

Тернопіль спокійне та затишне місто. Тут низький рівень злочинності, незначна кількість ДТП. Проте автопригода, під час якої бензовоз виїхав на зустрічну смугу і зачепив шість автівок, шокувала навіть нового керівника Управління патрульної поліції Тернополя Михайла Білецького.

32-річний Михайло Білецький вже майже місяць очолює Управління патрульної поліції Тернополя, до цього часу займав аналогічну посаду в Одесі. Розповів, як його зустріли тернопільські колеги та чим здивувало місто.

«Тернопіль дуже важко порівнювати з Одесою. Останнє курортне місто, лише минулого року його відвідало понад 6 млн людей. Зрозуміло, що вал злочинності там великий. Натомість Тернопіль дуже спокійне і гарне місто. Я був приємно здивований, коли приїхав сюди вперше.

Щодо ДТП, то в Одесі за добу ми реєстрували 33 автопригоди, в Тернополі – 2-5. Але аварія, під час якої бензовоз виїхав на зустрічну смугу і зачепив шість автівок, шокувала мене. Відколи працюю в правоохоронних органах, не пам’ятаю таких страшних ДТП».

Також Михайло Білецький розповів, що задоволений рівнем підготовки тернопільських патрульних. Відтак кадрових змін не планує, але буде проводити постійні навчання.

Нагадаємо, у Тернополі стартував четвертий етап набору до лав патрульної поліції. Триватиме він до 9 жовтня. На посади поліцейських та інспекторів роти шукають осіб від 20 до 35 років.

Попередня стаття

Володимир Карпінський

Наступна стаття

Лікарні та школи Тернопільщини готуюся до холодів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.