Тернопільські поліцейські здивували Європу (Відео)


Цими вихідними у місті Закопане, що в Польщі відбувся Міжнародний турнір з футболу серед правоохоронців. Вперше до нього долучилися українські поліцейські – тернополяни. Вони і перемогли у змаганнях, обігравши колег  зі Словаччини та Польщі.

Кубок Президента міжнародної поліцейської асоціації міста Закопане проводять втретє біля підніжжя гір Татри. Цьогоріч змагалися 6 команд: 4 польських, збірна Словаччини і тернополяни. Уже під час відбіркових турнірів  українські поліцейські здолали дві команди поляків та увійшли до півфіналу, де обіграли колег із міста Закопане.

Абсолютну перемогу тернополяни здобули у поєдинку зі словаками, які раніше щороку вигравали  Кубок. Вирішальний гол у ворота суперників забив капітан тернопільської збірної Микола Кохан і фінальний матч українські поліцейські виграли з рахунком 1:0. Поліцейські запевняють, що такі дружні матчі дають можливість тісніше спілкуватися колегам-правоохоронцям з різних країн та запозичувати один в одного цінний робочий досвід.

– Головним нашим завданням є співпраця і живе спілкування між поліцейськими різних країн. У неформальній обстановці наші працівники налагодити контакти та запозичити досвід один в одного. Тому ми раді, що до нас долучилися українці,  – каже керівник Міжнародної організації ветеранів та пенсіонерів поліції регіону Закопане Едварт Квак.

Попередня стаття

На Тернопільщині люди готові перекривати колію, через не відремонтовану дорогу

Наступна стаття

Районні лікарні обіцяють не закривати (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.