Замість «Ukrainians» – «ЄСвоє»: наприкінці вересня тернополянка презентує нову соцмережу

Тернополянка Олександра Струмчинська створює соцмережу «Є Своє». Дівчина вирішила не зупинятися навіть після того, як інвестори  відмовилися фінансувати її попередній проект «Ukrainians».  Над новою соцмережею, – розповідає Олександра, – наразі працюють українські програмісти у двох містах. У «ЄСвоє», зазначає розробниця, можна буде спілкуватися, рекламувати, розвивати власний бізнес і знайти цікаві розваги.

«Перш за все, мережа функціонуватиме за рахунок контенту музики, кіно, який буде цілком легальним. Крім того, це буде і бізнес-мережа, в якій кожен користувач зможе заробляти. Ми пропонуємо інструменти як для початку власного бізнесу, так і для покращення ефективної роботи вже існуючого. Буде можлива реклама. Також вже на першому етапі діятимуть інтегровані додатки,  цікаві ігри та корисні програми. У нас буде передбачена функція легкого переходу (у два кліки) з інших соціальних мереж на «ЄСвоє». При цьому користувач автоматично зможе завантажити усі свої фотографії у новий профіль. Про те, які саме міста та хто, власне, інвестує, повідомимо під час презентації 29 вересня»,  – розповідає Олександра Струмчинська.

Попередня стаття

У студентській бібліотеці в Тернополі згоріли книжки

Наступна стаття

Саакашвілі купив книжку тернополян про творчість Пінзеля

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.