Період використання субсидій для власників індивідуального опалення скоротили на місяць

Фото з соцмереж

Досі через використання різних видів опалення тернополянам, які проживають в одній багатоповерхівці, по-різному призначали субсидію у жовтні та квітні.

На 2017-2018 роки власникам квартир з індивідуальним опаленням  субсидію нараховуватимуть по-новому. Раніше вони отримували субсидію з 1 жовтня до 30 квітня. Однак, враховуючи сприятливі погодні умови, дуже мало українців самостійно вмикали опалення вже 1 жовтня. Це призвело до збільшення сум невикористаних субсидій. Тому, з метою економії енергоресурсів, субсидії для родин, які використовують індивідуальне опалення, відтепер нараховуватимуть з 15 жовтня до 15 квітня.

Для користувачів централізованого опалення залишається прив’язка до відповідних рішень місцевої влади залежно від погодних умов подачі теплоносія. Повідомляє Міністерство соціальної політики України.

Попередня стаття

Битву понад 300-річної давнини відтворять на Тернопільщині

Наступна стаття

Жодних обмежень в проїзді для тернопільських учнів немає, – Ігор Мединський про витівку водія (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.