Жодних обмежень в проїзді для тернопільських учнів немає, – Ігор Мединський про витівку водія (Відео)


 Водій тернопільської маршрутки №19 відмовився везти школяра за пільговим тарифом. Він заявив, що після 19-ої години учнівський квиток не діє і про це, ніби-то, повідомляли по радіо. Матір, яка оплачувала проїзд за себе та сина, заперечила цю інформацію і відповіла, що увечері школярі теж користуються громадським транспортом,  повертаючись із занять у гуртках, секціях, та з тренувань. Але на це водій порадив жінці перепитати інформацію в головного транспортника Тернополя Ігоря Мединського, а ще – ствердно відповів: «після 19.00 діти мають спати». Не знайшовши порозуміння, пасажирка сплатила за проїзд сина за повним тарифом. Про це повідомив у мережі Facebook повідомив Максим Косар.

Начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський заперечив слова водія і наголосив, що тариф на проїзд у громадському транспорті міста однаковий у будь-яку пору доби, в тому числі і для пільговиків. Єдиний період, коли учнівський квиток не діє – це літні та зимові канікули.

«Є рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради, де чітко сказано: протягом  навчального періоду учні загальноосвітніх шкіл, при пред’явленні посвідчення, їдуть за 50% від вартості проїзду в режимі маршрутного таксі. І тут жодних обмежень в годинах. Якщо від цієї пасажирки поступить відповідна скарга, то ми притягнемо до відповідальності і водія, і перевізника», – зазначає Ігор Мединський.

Попередня стаття

Період використання субсидій для власників індивідуального опалення скоротили на місяць

Наступна стаття

У Тернополі через правець ледь не померла дитина

One Comment

    Avatar
  • Питання як пан Мединський рахує 50% від вартості проїзду??Адже у тролейбусах вартість становить 3грн,а студенський/учнівський 2грн. то про які 50% йде мова????

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.