Від укусу бджоли на Тернопільщині померла дитина

6-річний Максим Білорусевич із села Угорськ Шумського району помер від укусу бджоли. Алергічна реакція розвинулася настільки стрімко, що дитини не стало вже за годину, – каже виконуюча обов’язки старости села Угорськ Шумського району Надія Дмитрук. Максимко грався у дворі із, старшим на два роки, братом Назаром. Хлопчик ласував грушкою і не помітив, як разом із шматком фрукта, до рота потрапила комаха. Невдовзі йому стало зле. Назар відвів братика додому, але було запізно. Рідні викликали фельдшера, яка намагалася надати першу медичну допомогу. Голова і шия дитини сильно набрякли і збільшились мало не вдвічі. Максимко втратив свідомість і помер ще до приїзду бригади швидкої. За висновком судмедексперта, смерть настала від укусу комахи в піднебіння між другим і третім зубом.

Попередня стаття

Пацієнтів Шумської лікарні возитиме «швидка» з Франції (Відео)

Наступна стаття

Понад дві тисячі військових побували на прощі у Зарваниці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.