На вихідні тернополяни зберуться через торф’яні котельні

В Тернополі до запуску готують 7 котелень на торфі. Проте, їхнє зведення, через заяви активістів і протести громадян,  наразі припинив суд. Люди бояться за своє здоров’я через шкідливість викидів після згоряння торфу. Влада ж стверджує, що таким чином місто зможе відмовитися від російського газу.

Для обговорення і вирішення конфліктної ситуації місцева влада організувала громадські слухання. Вони відбудуться 24 вересня о 18.30 у залі Обласної філармонії. Для проходження реєстрації тернополян просять мати з собою паспорт. Повідомляє Тернопіль Travel.

Попередня стаття

За ініціативи батьків перший медіа клас відкрили у Тернополі

Наступна стаття

Втратила рівновагу і впала. У власній квартирі загинула тернополянка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.