П’яні водії у Тернополі скоїли майже сотню ДТП

19 вересня на вулиці Бродівській у Тернополі зіткнулися Mitsubishi Outlander та BMW 525. У 27-річного водія BMW патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Однак кермувальник від освідування на місці і у медичному закладі відмовився. На винуватця ДТП інспектори склали 2 протоколи і винесли постанову за керування без відповідних документів.

Загалом, з початку року патрульні поліцейські зафіксували 82 ДТП, у яких водії були у нетверезому стані. Травмувалися 20 осіб і 1 людина загинула. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Рок-опера у живому звучанні. Рівненські актори вразили тернополян (Відео)

Наступна стаття

На подвір’ї тернопільського ВНЗ влаштували спортивний флешмоб

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.