Рок-опера у живому звучанні. Рівненські актори вразили тернополян (Відео)


Переповнена зала та вигуки «браво». Рівненський театр дивував тернополян рок-оперою «Біла ворона». Актори вперше показали у Тернополі виставу у живому звучанні оркестру.

На фестиваль «Тернопільські театральні вечори» Рівненський академічний український музично-драматичний театр приїхав майже у повному складі. На сцені водночас перебував оркестр, балет і артисти драми.

– Ми показуємо історію про Жанну Дарк, легендарну французьку діву. Вона, в свій час, підняла народ у боротьбі за свободу, а потім стала непотрібною, і її просто спалили, – розповідає завліт Рівненського академічного театру Ірена Боровець.

Головний диригент Рівненського академічного театру Зіновій Крет каже, що давно мріяв поставити рок-оперу у живому звучанні.

– Я радий, що у нас з’явилася нагода поставити цю виставу. Але це дуже велика праця, адже ми на сцені впродовж двох годин і постійно звучить жива музика.

У тернополян рок-опера «Біла ворона» викликала щирі овації і захоплення. Після вистави глядачі ще 15 хвилин аплодували та вигукували «браво».

Додамо, «Тернопільські Театральні Вечори» — перший український стаціонарний театр у Тернополі, діяв від вересня 1915 до червня 1917. Заснував його та став першим керівником видатний режисер Лесь Курбас.

 

Попередня стаття

Понад 30 тисяч тернополян вже купили «доступні ліки»

Наступна стаття

П’яні водії у Тернополі скоїли майже сотню ДТП

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.