Збила і повезла до лікарні: у Тернополі шукають водійку-утікачку (Відео)


Патрульні просять допомогти встановити особу тернополянки, яку підозрюють у скоєнні ДТП.

Жінка-водій ще 18 вересня о 8.39 годині на перехресті вулиць Коновальця-Рєпіна збила 17-річну дівчину, доставила її до лікарні, а сама з місця події зникла. Втікачку зафіксували камери відеоспостереження лікарні. Проте окрім фото, іншої інформації про неї немає.

Якщо ви були очевидцем даної події і можете допомогти встановити дані транспортного засобу, звертайтеся до Управління патрульної поліції Тернополя, що за адресою Котляревського, 24, або телефонуйте за номером 27-15-77 або 102, – повідомляє прес-секретар Управління патрульної поліції Оксана Смільська.

Попередня стаття

Зйомки фільму «Король Данило», у якому грають тернопільські актори, закінчать у листопаді (Відео)

Наступна стаття

Золото і дві бронзи вибороли тернопільські армрестлери

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.