За паркування на місцях для інвалідів у тернополян можуть забрати авто (Відео)


Зросте відповідальність за порушення правил зупинки та стоянки транспортних засобів на місцях, призначених для осіб з інвалідністю. Закон вступить в дію з 26 жовтня.

Мова йде про штраф від ста двадцяти до ста п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів. А саме – від 1020 до 1700 гривень. Штрафуватимуть не лише тих осіб, які порушили правила і припаркувалися на місцях для інвалідів, але й тих, які на своїх транспортних засобах встановлюють знак «водій з інвалідністю». Також такі автомобілі можуть евакуйовувати, – розповіла прес-секретар Управління патрульної поліції у м. Тернополі Оксана Смільська.

Попередня стаття

Грузини засвідчать свою любов до України, відвідавши Тернопіль

Наступна стаття

Презентація проекту «Соціальне таксі Тернополя» (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.