Завдяки “Мрії” у Козові сортуватимуть сміття (Відео)


Відтепер жителі Козови мають змогу сортувати сміття. За сприяння Агрохолдингу  «МРІЯ», у містечку встановили 20 майданчиків, на кожному з яких три контейнери для різних відходів: скла, пластику та паперу.

– Агрохолдинг «МРІЯ» закупив прес, щоб після сортування сміття можна було пресувати. Так воно займатиме менше місця і його буде легше транспортувати для переробки. Оскільки в Козові проживає велика кількість наших пайовиків, цей соціальний проект вирішили запровадити саме в цьому містечку, – каже представник компанії «МРІЯ» Павло Демборинський.

Прес для сміття розмістили на території комунального підприємства «Благоустрій». Це обладнання та контейнери загалом вартували понад 150 тисяч гривень.

– Ми ставили контейнери там, де велика кількість людей, тобто на територіях шкіл, лікарні, біля будинків і там, де людям максимально зручно сортувати сміття, – зауважує голова Козівської РДА Василь Вітровий.

Щоб закликати жителів містечка подбати про чистоту на вулицях та екологію загалом, місцеві школярі та гімназисти організували тематичний флеш-моб та започаткували проект «Європейська Козова». Біля входу у храм хлопці та дівчата роздавали людям буклети з інформацією про те, що у селищі тепер є контейнери для різних видів сміття.

Представники компанії «Мрія» кажуть, при потребі готові закупити більше контейнерів для сортування сміття у Козові. А наступним містом, де агрохолдинг впроваджуватиме цей проект, буде Зборів.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині п’яний водій, здійснивши обгін, скоїв ДТП

Наступна стаття

Через кишкову інфекцію закрили дитсадок на Тернопільщині (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.