Тернопільські аніматори вчились створювати мультфільми (Відео)


Фестивалі анімації «Равлик-фест» вдруге відбувся у Бердянську. Участь у ньому взяли майже два десятки майстерень з різних регіонів України. Професіонали і аматори зі Львова, Києва, Лисичанська, Херсона, Дніпра і, зокрема, Тернополя обмінювалися досвідом та ідеями. Завданням такого фестивалю, – каже його організатор Алла Мельничук, – є зацікавити якнайбільше людей до створення мультфільмів.

Протягом трьох днів команди-учасники читали лекції, висвітлювали через мультфільми соціальні теми, презентували українські мультфільми. Майстер-класи для гостей та учасників провели фотографи, аніматори, ілюстратори і художники.

Щороку до Всеукраїнського фестивалю анімації «Равлик фест» долучається все  більше творчих майстерень. Такий захід, кажуть учасники, є суттєвим поштовх у розвитку анімації. Адже усі бажаючі мають можливість не лише наочно подивитися, а й особисто спробувати себе у ролі аніматора.

Попередня стаття

Бійці АТО пройшли реабілітацію у духовному центрі Тернопільщини

Наступна стаття

Протермінований майонез і хамство: тернополянин сходив до магазину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.