Тернополян просять допомогти сиротам отримати житло

Без даху над головою залишилося 15 сиріт з Тернополя. Маючи законне право отримати житло тернополяни застрягли у черзі на 10-15 років. Відтак голова благодійного фонду «Майбутнє сиріт» Андрій Назаренко ініціював на сайті Тернопільської міськради петицію щодо забезпечення сиріт квадратними метрами.

– У  Тернополі у черзі на отримання житла перебувають 15 сиріт вже від 10 до 15 років, але ситуація не змінюється, сироти надалі позбавлені права на отримання житла згідно закону України. Своїм голосом ви можете вплинути, щоб щороку з міського бюджету Тернополя виділяти кошти або житло сиротам, які перебувають у черзі щодо отримання житла при міській раді. Сироти в свою чергу зобов’язані мати стабільний заробіток і внести 10-15% від вартості житла у бюджет міста, або забудовнику – зазначає Андрій Назаренко.

Для того, щоб дану пропозицію було розглянуто Тернопільською міською радою, необхідно, щоб за неї проголосували 300 осіб. До завершення голосування залишилося ще 14 днів. Проголосувати за дану петицію можна за посиланням: http://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/759

Попередня стаття

Протермінований майонез і хамство: тернополянин сходив до магазину

Наступна стаття

Замість каналізаційної решітки – яма в асфальті (Відео, Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.