Кременецькі школярі хотіли вкрасти корзину від «Оглядового колеса»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Фото з соцмереж

Спроба крадіжки для двох школярів виявилась невдалою. 100-кілограмова корзина, яку хлопці зняли з «Оглядового колеса» у парку культури в Кременці, виявилась завеликою і застрягла в проході. Помітив правопорушників випадковий перехожий, увагу якого привернув дивний шум. Чоловік помітив, як хлопці котять велику деталь і повідомив правоохоронців. В парку патрульні затримали 13-річного місцевого підлітка. Школяр повідомив, що розбирати атракціон йому допомагав товариш, але він встиг втекти. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

Надщерблені колодязі на Злуки залатають у найближчі дні (Фото)

Наступна стаття

Тернополянин намагався перевезти через кордон майже дві тисячі пачок цигарок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.